from zero to... hero? W123 280E
Moderator: Tomek
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 200D
Re: from zero to... hero? W123 280E
Fajnie, że widać beczki zimą. Ja nie mam odwagi;d
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
wg mnie bardziej szkodzi jak auto nie jeździ całą zimę, niż jak parę razy pojeździ po suchej soli
Zastanawiam sie dlaczego sie kolega nie reklamuje na forum ze sprzedaje?!
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 300D
Słabo śledzisz forumdone666 pisze:Zastanawiam sie dlaczego sie kolega nie reklamuje na forum ze sprzedaje?!
W dziale Giełda nie widnieje, a to chyba miejsce na tego rodzaju info?! W wątku o odbudowie tez nie zauwazylem zadnej informacji, ale moze przeoczyłem.Damiankos pisze:Słabo śledzisz forumdone666 pisze:Zastanawiam sie dlaczego sie kolega nie reklamuje na forum ze sprzedaje?!
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
Może dlatego, że na forum są raczej osoby, które już mają beczkę?
Nic bardziej mylnego. Nie brakuje osob ktore robia reserch przed zakupem, mysle ze dział ''porady przy zakupie'' jest nie bez kozery na forum, a najlepsze miejsce zeby znalezc godny egzemplarz to forum marki gdzie mozna spotkac osoby troche bardziej zorientowane na konkretna marke czy model.Wojtek pisze:Może dlatego, że na forum są raczej osoby, które już mają beczkę?
Wydaje mi sie ze jako administrator powienienes to wiedziec. Tak czy inaczej dziwny jest fakt ze amin sprzedaje swoja fure i jako pierwszego miejsca ogloszen nie wybrał forum ktorym administruje, ale nieomieszkal uzyc tego faktu w opise auta na portalu aukcyjnym zeby przyciagnac potencjalnego klienta. Pozdro i powodzenia w sprzedazy.