Witamy się
Moderator: Tomek
Re: Witamy się
Witam Serdecznie wszystkich!
Mam na imię Marcin (mówią na mnie MYCIOR) pochodzę i mieszkam w Przemyślu (podkarpackie) swoją dziewczynę poznałem około 18 lat temu (wtedy trafiła do naszej rodziny)... Miała iść do ludzi ale zaopiekowałem się Nią! MB jest pełnoprawnym członkiem rodziny i tak już zostanie!
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie szurniętych na punkcie swojej BECZKI!
Mam na imię Marcin (mówią na mnie MYCIOR) pochodzę i mieszkam w Przemyślu (podkarpackie) swoją dziewczynę poznałem około 18 lat temu (wtedy trafiła do naszej rodziny)... Miała iść do ludzi ale zaopiekowałem się Nią! MB jest pełnoprawnym członkiem rodziny i tak już zostanie!
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie szurniętych na punkcie swojej BECZKI!
Witam, tu Marcin, lat 23, nabyłem w123 więc oto jestem. Mam nadzieje że forum pomoże mi ją ożywić
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Cześć Marcin, witamy na forum, baw się i korzystaj
Widzę że blisko mieszkasz ode mnie, może umówimy się na spota?
Przedstaw co kupiłeś!
Widzę że blisko mieszkasz ode mnie, może umówimy się na spota?
Przedstaw co kupiłeś!
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 230CE
Cześć!
Jestem Paweł. Jestem (już prawie szczęśliwym) posiadaczem w123 230ce z 1982 roku. Mam go już 5 lat ale cały czas jest to nieskończony projekt. Ostatnio prace nabrały tempa więc na pewno będę mieć różne zapytania do forumowiczów beczkolandii, sam też będę starał się wspomóc moim małym doświadczeniem.
Pozdrawiam miłośników w123
Jestem Paweł. Jestem (już prawie szczęśliwym) posiadaczem w123 230ce z 1982 roku. Mam go już 5 lat ale cały czas jest to nieskończony projekt. Ostatnio prace nabrały tempa więc na pewno będę mieć różne zapytania do forumowiczów beczkolandii, sam też będę starał się wspomóc moim małym doświadczeniem.
Pozdrawiam miłośników w123
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 240D
Cześć!
Chciałbym się przywitać.
Jestem nowym szczęśliwym (mam nadzieję ) właścicielem beczki.
Rocznik 1981, sedan, silnik 2.4D (oryginalnie 2.0), lakier silberdistel.
Niby jeździ, blachy nienajgorsze, ale rozpoczynam doprowadzanie go do lepszego stanu- na początek mechanika, potem fotele, tapicerka itd.
Pozdrawiam z Krakowa,
Arek
Chciałbym się przywitać.
Jestem nowym szczęśliwym (mam nadzieję ) właścicielem beczki.
Rocznik 1981, sedan, silnik 2.4D (oryginalnie 2.0), lakier silberdistel.
Niby jeździ, blachy nienajgorsze, ale rozpoczynam doprowadzanie go do lepszego stanu- na początek mechanika, potem fotele, tapicerka itd.
Pozdrawiam z Krakowa,
Arek
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 200D
Witam, nazywam się Denis. Mieszkam w Radomsku, woj. łódzkie.
Od roku posiadam W123 200 Diesel 1983 rok. Auto zarejestrowane na zabytek. Wcześniej posiadałem W124 coupe. Choroba trwa i się rozwija Do zobaczenia na drogach luz spotach. Pozdrawiam
Od roku posiadam W123 200 Diesel 1983 rok. Auto zarejestrowane na zabytek. Wcześniej posiadałem W124 coupe. Choroba trwa i się rozwija Do zobaczenia na drogach luz spotach. Pozdrawiam
Cześć wszystkim, od momentu spotkania podróżnika ze Szwecji w tej Beczce:
zachorowałem na ich punkcie. Szukam dla siebie czegoś w poczciwym stanie, najlepiej ze Śląska.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie!
Miedziany
zachorowałem na ich punkcie. Szukam dla siebie czegoś w poczciwym stanie, najlepiej ze Śląska.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie!
Miedziany
Witam
Mam na imię Krzysiek i mieszkam w okolicach Łańcuta w województwie Podkarpackim.
Niedawno stałem się posiadaczem czerwonej W123 230C Coupe z 80 roku.
Po zakupie zaczynam powoli poprawiać to co zostało strawione przez czas lub "spastwione" przez poprzednich właścicieli.
Jak na razie udało mi się naprawić szyberdach, popoprawiać trochę wnętrze. Prace idą powoli do przodu.
Pozdrawiam
Mam na imię Krzysiek i mieszkam w okolicach Łańcuta w województwie Podkarpackim.
Niedawno stałem się posiadaczem czerwonej W123 230C Coupe z 80 roku.
Po zakupie zaczynam powoli poprawiać to co zostało strawione przez czas lub "spastwione" przez poprzednich właścicieli.
Jak na razie udało mi się naprawić szyberdach, popoprawiać trochę wnętrze. Prace idą powoli do przodu.
Pozdrawiam
- ci_Wilk
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 230 CE
Cześć Wszystkim!
MB maniakiem jestem od wielu lat. Swoją beczkę mam od 14 - 230CE z 1984, jasnozielony metalik, wersja ,,golas", ale za to znam jej całą historię.
Pozdrawiam
Wilk
MB maniakiem jestem od wielu lat. Swoją beczkę mam od 14 - 230CE z 1984, jasnozielony metalik, wersja ,,golas", ale za to znam jej całą historię.
Pozdrawiam
Wilk
Cześć wszystkim, jestem fanem gwiazdy, prawie od urodzenia, co prawda teraz jeżdżę vanem ale rozglądam się za jakąś fajną beczułką i być może już wkrótce... coś, gdzieś ..
pozdrowienia z Krakowa
pozdrowienia z Krakowa