Uszczelki
Moderator: Tomek
- kriss
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: W 123
Uszczelki
Witam pisałem i prosiłem forumowiczów o pomoc w zakupie w miarę tanich i dobrych uszczelek do 123, i niestety zadnych konkretów jeden mnie odesłał do linku na którym nic nie ma kontakt z autorem linku nie ma odpowiedzi sądziłem że jet tu jakas brać co pomaga sobie w sprawach technicznych i nie tylko a tu tylko wymądrzanie sie jeden mondrzejszy od drugiego a pomocy zadnej , jestem nowicjuszem więc pytam ale widzę że jak zawsze człowiek jest zdany na siebie . pozdrawiam
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: Sedan 1980 300d
Re: Uszczelki
Kolego sam na forum jestem krotko i do mojej beczki szukalem uszczelek do wszystkiego i wiesz co? Jest tragedia bo uzywki sa slabe juz a nowe jak sa to turki ( na drzwi od ok 300 w gore) albo jakies inne od 500. Wiec nie dziw sie ze nikt nie odpowiada bo nikt ci nie powie ze mam komplet za 200 zl i jeszcze ci wysle za free...
Wysłane z mojego JY-G4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego JY-G4 przy użyciu Tapatalka
Po co moc jak jest STYL...
- kriss
- Beczuszkarz
Witam nie oczekuję na darmochę ale zaczynam się liczyć z groszem i utrzymaniem małżeństwa (żart )jestem na ukończeniu kapitalnego remontu a wiesz ile to kosztuje ,właśnie zdobyłem namiar na uszczelki produkcji Austryjackiej i nie wiem co o tym sądzic 350 za komplet uszczelki z Łodzi
pochwal się tym kontaktem jak nie tajne
- kriss
- Beczuszkarz
505301844
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
350 to turasy chodzą. i to przy dobrej znajomości. więc jakoś średnio mi się chce wierzyć w ich jakość. ale daj dobrze by to był dobry trop.
i nie ma co się wkurzać jak czasem jest brak odp od forumowiczów. nie każdy zawsze ma czas lub ewentualną możliwość pomocy. jak ktoś nie ma dojśćia do danego fanta to z kapelusz go nie wyjmie.
i nie ma co się wkurzać jak czasem jest brak odp od forumowiczów. nie każdy zawsze ma czas lub ewentualną możliwość pomocy. jak ktoś nie ma dojśćia do danego fanta to z kapelusz go nie wyjmie.
- kriss
- Beczuszkarz
Zamówiłem poniedziałek wtorek powinny być dam znać o jakości Kowal a ciebie prosiłem na priv o nr tel i co dupa ( no chyba że jesteś tajnos agentos ja Kornik ) żart
- kriss
- Beczuszkarz
Miałeś racje Kowal uszczelki kaszana nie pasują za grube i jestem w czarnej dupie
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D
Jak chcesz to mam ladne oryginaly
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 240D 1982r
witam, podepnę się pod temat, ponieważ też jestem na etapie wykańczania jeśli ktoś ma namiar na sklep gdzie mogę dostać dobre w sensie pasujące uszczelki to proszę o kontakt na prv.
srebny@hotmail.com
srebny@hotmail.com