kazios pisze:w którym miejscu masz dokładnie wodę? przyczyn może być wiele niestety
Na podłodze pod nogami kierowcy, mniej więcej pod plastikową listwą i pod wiązką elektryczną przy okazji Oczywiście woda dostaje się tam bezpośrednio po myciu lub po deszczu. Nie jest jej dużo ale jest.
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
drodzy forumowicze zbiera mi sie woda pod stopami kierowy i pasazera. Czy moze tu chodzi o uszczelke z pod przedniej szyby czy moze to byc cos jeszcze innego,bede wdzieczny za jakiekolwiek wskazówki.
Srodek spinki przebijasz do wewnatrz, on sobie wpada.... gdzies tam i wyciagasz spinke wlasciwa, pozniej musisz znaleźć te prostokatne srodki (blokady spinek) montujesz spinke i wkladasz blokade
Gdy ci smutno jest ogromnie, weź pół litra i przyjdź do mnie.
Zbiera mi się woda tylko po prawej stronie podłogi zarówno z przodu i z tyłu. Uszczelki drzwi odpadają bo przykryłem beczkę tak, żeby je zakryć ale podejrzenie było błędne bo woda się i tak zbiera. szyby raczej też nie bo sucho po stronie drwi i progów. Plastik od nagrzewnicy też nie jest mokry. Jedyny ślad wody nad podłogą był od strony pasażera w okolicy fartucha. Zastanawiam się czy to może przez otwór anteny czy może coś jeszcze? grzebał ktoś w tych okolicach?