I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii

Planujecie spotkanie - to dobre miejsce, aby poinformować o nim innych. Byliście na spotkaniu lub imprezie, zamieśćcie opis i zdjęcia

Moderator: Tomek

Awatar użytkownika
kriss
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: W 123

Re: I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii

Post autor: kriss »

Jestem za jak coś ktoś ma to dawać ,ja szukam uszczelek ,bo stare sparciałe,popękane :)
Awatar użytkownika
Cyryl
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: S123,S124,ar916

Post autor: Cyryl »

jest szansa że obiad się przeciągnie albo rezygnacja ze zwiedzania ostatniej atrakcji cystersów :)
Witam,
po uwzględnieniu godziny meczu (15.00), Waszych oczekiwań i prognozy pogody, proponujemy lekko zmodyfikować trasę tj. usunąć z niej wizytę u Cystersów - pozwoli nam to realnie wrócić do Ośrodka przed meczem, na tych, których emocje sportowe pochłoną, czeka TV "U Łysego"- natomiast na tych, na których niekoniecznie- czeka np. kąpiel w jeziorze.
Po meczu planujemy parę nienachalnych konkursów i drobną, beczkomaniacką rywalizację.
W międzyczasie będzie czas na ogarnięcie się po trudach dnia i rozpalenie grilla tak, abysmy już po macaniu beczek i wszystkich oficjaliach koło 19, gdy upał minie, mogli z czystym sumieniem się dalej integrować ;)
Kowal_80
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa

Post autor: Kowal_80 »

Cyryl,za Twe dobre serce i wyrozumiałość niejeden (ja też) będziemy nosić Cie na rękach. a ta spelunka Łysego to na terenie ośrodka czy w okolicy?
o której towarzysze planują się jutro zjeżdżać? bo nie wiem jak startować.
co do mini giełdy to myśle,że pomysł dobry. Mercfan i Tomek musicie tiry wynająć bo rarytasów u Was dostatek. a chętnie pogrzebiemy ;)
aja110
Beczkolak
Beczkolak
Posiadany model W123: sedan

Post autor: aja110 »

Siema nie wiem jak u was przygotowania ale u mnie już prawie koniec narazie auto wygląda tak
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posiadany model W123: W, S, C.

Post autor: Tomek »

Też osobiście jestem za meczem :D
Mini giełda.. mógłbym coś brać ale miejsca w aucie nie ma. więc lepiej piszcie co potrzebujecie to coś spróbuję ogarnąć.

Te uszczelki drzwi wezmę, pływak dla Ciebie Maciek też tylko muszę go jeszcze poszukać,
Kowal_80
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa

Post autor: Kowal_80 »

no to Tomek nie wiedziałem,że i Ty kibic. co mnie niezmiernie cieszy. to już nas kilku do oglądania meczu jest.
kurcze,już mi nogi same chodzą ;) się wkur... to zaraz odpale plastika i rusze w kierunku zlotu
wiktor92
Beczkarz
Beczkarz
Posiadany model W123: 230e, 300d

Post autor: wiktor92 »

No i wydarzyło się jak zawsze coś ! We wtorek już wiedziałem że nie przyjadę na zlot ale jeszcze próbowałem coś walczyć w temacie .... . Mam tylko wolną sobotę więc 400km pędzić beką i po chwili wracać to lekka przesada .... Do poniedziałku nie wchodzę na forum bo się tylko wkurw...m . Wypijcie moje zdrowie i bawcie się dobrze żeby był i 2,3,4,5 ..... zlot !! ;)
Oskar-123
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 300D

Post autor: Oskar-123 »

Kowal- nawet nie gadaj, dzis bylem ogladac beczke zeby temetycznym autem na zlot przyjechac ale szrot totalny, motorkiem dotre w sobote po poludniu jak juz bedziecie wstepnie wyluzowani :-P
Gdy ci smutno jest ogromnie, weź pół litra i przyjdź do mnie.
piotrjarocin
Beczkarz
Beczkarz

Post autor: piotrjarocin »

Witam, ja tez jestem za meczem , nawet koszulkę mam uszykowana POLSKI na zlot. Wylatuje z Jarocina około godziny 13 , planuję dotrzeć na 16.
seba76
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: 230CE

Post autor: seba76 »

Panowie! W związku z tym, że mecz jest o 15, a pierwotnie planowana godzina wyjazdu na sobotnią wycieczkę to 10:30, może zacznijmy zwiedzanie i objazdówkę wcześniej, tak żeby bez stresu i na luzie zobaczyć wszelkie atrakcje i się polansować po okolicy?
Np. 9:30? Biorę również poprawkę dla spóźnialskich i słabiej zorganizowanych po piątkowym melanżu :-)
ODPOWIEDZ