I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii
Moderator: Tomek
- kriss
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: W 123
Re: I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii
Jestem za jak coś ktoś ma to dawać ,ja szukam uszczelek ,bo stare sparciałe,popękane
- Cyryl
- Beczkofan
- Posiadany model W123: S123,S124,ar916
Witam,jest szansa że obiad się przeciągnie albo rezygnacja ze zwiedzania ostatniej atrakcji cystersów
po uwzględnieniu godziny meczu (15.00), Waszych oczekiwań i prognozy pogody, proponujemy lekko zmodyfikować trasę tj. usunąć z niej wizytę u Cystersów - pozwoli nam to realnie wrócić do Ośrodka przed meczem, na tych, których emocje sportowe pochłoną, czeka TV "U Łysego"- natomiast na tych, na których niekoniecznie- czeka np. kąpiel w jeziorze.
Po meczu planujemy parę nienachalnych konkursów i drobną, beczkomaniacką rywalizację.
W międzyczasie będzie czas na ogarnięcie się po trudach dnia i rozpalenie grilla tak, abysmy już po macaniu beczek i wszystkich oficjaliach koło 19, gdy upał minie, mogli z czystym sumieniem się dalej integrować
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
Cyryl,za Twe dobre serce i wyrozumiałość niejeden (ja też) będziemy nosić Cie na rękach. a ta spelunka Łysego to na terenie ośrodka czy w okolicy?
o której towarzysze planują się jutro zjeżdżać? bo nie wiem jak startować.
co do mini giełdy to myśle,że pomysł dobry. Mercfan i Tomek musicie tiry wynająć bo rarytasów u Was dostatek. a chętnie pogrzebiemy
o której towarzysze planują się jutro zjeżdżać? bo nie wiem jak startować.
co do mini giełdy to myśle,że pomysł dobry. Mercfan i Tomek musicie tiry wynająć bo rarytasów u Was dostatek. a chętnie pogrzebiemy
Siema nie wiem jak u was przygotowania ale u mnie już prawie koniec narazie auto wygląda tak
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Też osobiście jestem za meczem
Mini giełda.. mógłbym coś brać ale miejsca w aucie nie ma. więc lepiej piszcie co potrzebujecie to coś spróbuję ogarnąć.
Te uszczelki drzwi wezmę, pływak dla Ciebie Maciek też tylko muszę go jeszcze poszukać,
Mini giełda.. mógłbym coś brać ale miejsca w aucie nie ma. więc lepiej piszcie co potrzebujecie to coś spróbuję ogarnąć.
Te uszczelki drzwi wezmę, pływak dla Ciebie Maciek też tylko muszę go jeszcze poszukać,
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
no to Tomek nie wiedziałem,że i Ty kibic. co mnie niezmiernie cieszy. to już nas kilku do oglądania meczu jest.
kurcze,już mi nogi same chodzą się wkur... to zaraz odpale plastika i rusze w kierunku zlotu
kurcze,już mi nogi same chodzą się wkur... to zaraz odpale plastika i rusze w kierunku zlotu
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 230e, 300d
No i wydarzyło się jak zawsze coś ! We wtorek już wiedziałem że nie przyjadę na zlot ale jeszcze próbowałem coś walczyć w temacie .... . Mam tylko wolną sobotę więc 400km pędzić beką i po chwili wracać to lekka przesada .... Do poniedziałku nie wchodzę na forum bo się tylko wkurw...m . Wypijcie moje zdrowie i bawcie się dobrze żeby był i 2,3,4,5 ..... zlot !!
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D
Kowal- nawet nie gadaj, dzis bylem ogladac beczke zeby temetycznym autem na zlot przyjechac ale szrot totalny, motorkiem dotre w sobote po poludniu jak juz bedziecie wstepnie wyluzowani
Gdy ci smutno jest ogromnie, weź pół litra i przyjdź do mnie.
-
- Beczkarz
Witam, ja tez jestem za meczem , nawet koszulkę mam uszykowana POLSKI na zlot. Wylatuje z Jarocina około godziny 13 , planuję dotrzeć na 16.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 230CE
Panowie! W związku z tym, że mecz jest o 15, a pierwotnie planowana godzina wyjazdu na sobotnią wycieczkę to 10:30, może zacznijmy zwiedzanie i objazdówkę wcześniej, tak żeby bez stresu i na luzie zobaczyć wszelkie atrakcje i się polansować po okolicy?
Np. 9:30? Biorę również poprawkę dla spóźnialskich i słabiej zorganizowanych po piątkowym melanżu
Np. 9:30? Biorę również poprawkę dla spóźnialskich i słabiej zorganizowanych po piątkowym melanżu