Witamy się
Moderator: Tomek
- tomek19870322
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 200D
Re: Witamy się
Cześć wszystkim
Jestem Tomek, aktualnie zamieszkuję miasto Poznań i tam też przebywa moja "Kaśka" Mercedes W123 200D z 1982 roku. Niektórym jest już znana na forum za sprawą Kolegi Luszi-ego, który umieścił ją w wątku z kalendarzem na 2016 rok.
Jestem Tomek, aktualnie zamieszkuję miasto Poznań i tam też przebywa moja "Kaśka" Mercedes W123 200D z 1982 roku. Niektórym jest już znana na forum za sprawą Kolegi Luszi-ego, który umieścił ją w wątku z kalendarzem na 2016 rok.
Hej, melduje się Karol z Warszawy. Szczęśliwy posiadacz pięknej beczusi od 2012 roku.
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 2.3c
Cześć i czołem,
na imię mam Marcin, od niedawna jestem w posiadaniu beczuszki w coupe z 1979r.
pozdrawiam
na imię mam Marcin, od niedawna jestem w posiadaniu beczuszki w coupe z 1979r.
pozdrawiam
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: s123 300tdt
Cześć wszystkim. Jestem julek, uciekłem z miasta łodzi na wieś gdzie spokojnie sobie żyje. Mercedesy to dla mnie nieuleczalna choroba w sumie od dziecka (tata od zawsze jeździł mercedesami). Sam miałem już ich tyle że wole nie liczyć ale całkiem niedawno nabyłem auto od którego cała pasja się zaczęła, w123 turbo diesel kombi:) Remont robię sam a że budżet skromny to wlecze sie w nieskończoność. Gdyby ktoś w podróży miał problem z gwiazdą w okolicach łodzi zawsze służę pomocą. Jest dobrze wyposażony warsztat, odrobina wiedzy i zawsze dużo chęci do pomocy. Pozdrawiam mercoholików.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
Witamy
Julek,a którego kombiaka wziąłeś? ktoryś z ogłaszanych? pochwal się w odpowiednim dziale
Julek,a którego kombiaka wziąłeś? ktoryś z ogłaszanych? pochwal się w odpowiednim dziale
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 200D 83'
WItam ze Szczecina Jak widać po nicku nazywam się Marek a przygoda z w123 (tzw "Dziadem") zaczęła się jakiś rok temu. Najwyższy czas był się zarejestrować! Myślę, że forum pozwoli mi poznać ludzi z takim samym hobby (czy tam jakby chorobą w pozytywnym tego słowa znaczeniu), znajdę parę ciekawych rad, jak i sam z własnego doświadczenia będę mógł w czymś pomóc lub podzielić się. Pozdrawiam, temat Puchaczka założę niebawem
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 250
Witam wszystkich, mam na imię Adam i też jestem posiadaczem W123
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 300D
Witam wszystkich. Na imię mam Przemysław i mieszkam koło Opola.Chciałem kupić W115 coupe ale jak już miałem ją na lawecie i zobaczyłem ja dokładnie od dolu to się rozmyslilem :$ Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem W123 z 80roku 300D.
Witam wszystkich
Mam na imię Łukasz, pochodzę ze Śląska i powoli rozglądam się za beczką coupe w automacie. Aktualnie posiadam Poloneza Caro Plusa 1.6 z 1998r po konkretnym remoncie
Pozdrawiam!
Mam na imię Łukasz, pochodzę ze Śląska i powoli rozglądam się za beczką coupe w automacie. Aktualnie posiadam Poloneza Caro Plusa 1.6 z 1998r po konkretnym remoncie
Pozdrawiam!
No to czas i na mnie.
Witam Wszystkich maniaków z pod znaku Gwiazdy !
Witam Wszystkich maniaków z pod znaku Gwiazdy !