I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii
Moderator: Tomek
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Re: I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii
kornik, deadline do wpłat jest dla osób które chcą spać w tym całym pawilonie. Jest to niezbędne do zarezerwowania ich na ten termin. Niestety, taki wymóg ośrodka.
Jednocześnie dobrze by było wiedzieć ile osób zamierza przyjechać - wiąże się to z tym, że na polu namiotowym podobno jest miejsca na około 30 namiotów. Jako forum wysłaliśmy prośbę o to, aby nasze beczki spały razem z nami / przy nas, fajnie by to wyglądało i tworzyłoby klimat.
Myślę, że nie będzie problemu jeśli po tym terminie ktoś zdecyduje się jeszcze uczestniczyć i spać pod namiotem. Wierzę, że miejsca wystarczy dla wszystkich. Na dniach pojadę do tego ośrodka i obadam trasę wycieczki żeby wiedzieć jak będą wyglądać szczegóły.
Teraz z mojej strony:
- aja110 - tj wyżej napisałem - jeśli chcesz w tym pawilonie to masz ponad tydzień jeszcze na zapisanie, później zostanie tylko namiot
- maverick200 - tak, można. Dopisuję Cię do listy
Jednocześnie dobrze by było wiedzieć ile osób zamierza przyjechać - wiąże się to z tym, że na polu namiotowym podobno jest miejsca na około 30 namiotów. Jako forum wysłaliśmy prośbę o to, aby nasze beczki spały razem z nami / przy nas, fajnie by to wyglądało i tworzyłoby klimat.
Myślę, że nie będzie problemu jeśli po tym terminie ktoś zdecyduje się jeszcze uczestniczyć i spać pod namiotem. Wierzę, że miejsca wystarczy dla wszystkich. Na dniach pojadę do tego ośrodka i obadam trasę wycieczki żeby wiedzieć jak będą wyglądać szczegóły.
Teraz z mojej strony:
- aja110 - tj wyżej napisałem - jeśli chcesz w tym pawilonie to masz ponad tydzień jeszcze na zapisanie, później zostanie tylko namiot
- maverick200 - tak, można. Dopisuję Cię do listy
Ostatnio zmieniony 27 maja 2016, 14:26 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cyryl
- Beczkofan
- Posiadany model W123: S123,S124,ar916
Ważna uwaga / przypomnienie dla osób, które zamierzają nas odwiedzić na parę godzin w sobotę, lub zamierzają dotrzeć dopiero w sobotę:
Objazdówkę planujemy w sobotę w godzinach +- 10.30 - 17.00 i w tych godzinach nie będzie nas w ośrodku. Żeby Wasza wizyta miała sens, zapraszamy albo do dołączenia do wycieczki / na trasie wycieczki
lub przyjechanie do Wodnika około 17.00... Żeby było nas łatwiej namierzyć w sobotę, podamy ze 2-3 numery telefonów, żebyśmy się mogli spotkać/ namierzyć. Plan wycieczki mniej więcej pokazuje gdzie i o której będziemy, niemniej jednak to tylko plan, wiele czynników może go zmienić, chociażby pogoda..
Pozdrawiam,
C.
Objazdówkę planujemy w sobotę w godzinach +- 10.30 - 17.00 i w tych godzinach nie będzie nas w ośrodku. Żeby Wasza wizyta miała sens, zapraszamy albo do dołączenia do wycieczki / na trasie wycieczki
lub przyjechanie do Wodnika około 17.00... Żeby było nas łatwiej namierzyć w sobotę, podamy ze 2-3 numery telefonów, żebyśmy się mogli spotkać/ namierzyć. Plan wycieczki mniej więcej pokazuje gdzie i o której będziemy, niemniej jednak to tylko plan, wiele czynników może go zmienić, chociażby pogoda..
Pozdrawiam,
C.
- Rafako
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 200 D III seria
- Kontakt:
Niestety chłopaki, w wybranym terminie ja całkowicie odpadam Nie dosyć, że w sobotę Rajd Złomnika, to jeszcze początek wakacji i w niedzielę trzeba dzieci nad morze wywozić
Tym niemniej dobrej zabawy życzę i przyjemnej integracji
Serdecznie pozdrawiam.
Tym niemniej dobrej zabawy życzę i przyjemnej integracji
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
Ja juz wiadomo bede napewno przyjade w123 sedan co do noclegow to stoi pod znakiem zapytania wiadomo życie.
Cyryl jeśli dobrze wnioskuję to branie obiadu w sobotę nie ma sensu bo i tak wrócimy około 17 tak ?
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
tak, obiady sa do 17 max
Wpadam w piątek sam lub z żoną. Uciekać będę po zwiedzaniu bunkrów zawieźć części do mojej c123. Na konto wpłaciłem 50zł tytułem zaliczki
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D sedan
Jadę w123 sedan.
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 280 CE Cabrio
Ja na pewno 3 osoby, od soboty do niedzieli, namiot, W123 cabrio.
coupe.
2+2 dzieci. jeden nocleg namiotem z pt na sobotę.
2+2 dzieci. jeden nocleg namiotem z pt na sobotę.