Spotkane/namierzone W123

Oczywiście społeczność motoryzacyjna nie tylko samochodami żyje, a więc zapraszam do dyskusji na każdy temat.

Moderator: Tomek

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posiadany model W123: W, S, C.

Re: Spotkane/namierzone W123

Post autor: Tomek »

Mam zdjęcie w większej rozdzielczości, gdzie nie widać żeby miała jakieś naprawy (linie auta, szpary między elementami wszystko tak jak ma być).
Z tego co pamiętam wtedy to całe auto było zakonserwowane po prostu, może ktoś chciał mieć progi w kolorze auta (?) tego nie wiem, wiem że progi były ori MB.
Także auto było dobre, a jeszcze lepsza była cena za jaką to auto było odkupione od Niemców :D :D

To ja też wstawię beczkę od ojca, pamiętam jak nią zwiedziliśmy całe wybrzeże PL w 2000 roku:
Obrazek
Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posiadany model W123: W, S, C.

Post autor: Tomek »

A skoro już jesteśmy przy bielutkich beczkach, to muszę wrzucić kolejne zdjęcie :-D
Auto jeździło dawniej na taxi, silnik 300D, 3 seria, zielony materiał, właściciel leciwy ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
tranzystor
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: na razie żaden :(

Post autor: tranzystor »

Ta biała na promie <3

We wczesnych latach 2000 beczki jeszcze tak nie odstawały, prawda? Osiągami były podobne do ówczesnych, nie mówiąc o poldkach itp :)

Szczerze mówiąc, to w Warszawie beczki jako daily-drivery to już prawie wymarły. Dość często jeszcze widuję w Centrum czerwoną z jakimś azjatą za kierownicą i od czasu do czasu dziadków jadących do kościoła. I to tyle... (hobbystów nie liczę)
Awatar użytkownika
tranzystor
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: na razie żaden :(

Post autor: tranzystor »

Dziś, Warszawa-Ursynów. 200 w automacie, widać po rdzy że daily driver a nie jakiś tam kolekcjoner jangtajmerów.
Załączniki
20160220_121347.jpg
Awatar użytkownika
Cyryl
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: S123,S124,ar916

Post autor: Cyryl »

W ramach "Namierzania" - wczoraj, 22:30, Janów Lubelski, mignęła mi żwawa i na trzymająca się kupy beczka w sedanie... Dojeżdżałem do ronda, ona z niego zjeżdżała w kierunku Zamościa. Blach nie przyuważyłem. Ciekawe czy ktoś od nas ;)
ODPOWIEDZ